Na premijeri filma 'State of Play' glumica Helen Mirren još je jednom pokazala elegantni stil, ženstvenost i obline, no ponajviše od svega kako se dostojanstveno nosi s godinama

Ona jednostavno zna

Odjevena u prljavo bijelu haljinu, svijetlo plave kose prošarane sijedim pramenovima s diskretnom šminkom glumica Helen Mirren izazvala je pravo oduševljenje.

Zvijezda filma 'State of Play' bila je odjevena primjereno svečanoj prilici, a još je jednom pokazala da zna kako biti privlačna u 63. godini, pravilno odabrati odjeću, biti seksi i nositi bore s ponosnom

Zvijezda filma 'State of Play' bila je odjevena primjereno svečanoj prilici, a još je jednom pokazala kako biti privlačna u 63. godini, znati odabrati odjeću, biti seksi i nositi bore s ponosnom.

Uvijek haljine pastelnih boja

Za tu je priliku Helen odabrala svijetlu haljinu Donne Karan duljine do ispod koljena i cipele s remenčićem Jimmya Chooa.

No, bore na njezinom licu i raskošno tijelo kao da su pojačale neprijepornu karizmu britanske glumice koja i danas zrači posebnim seksepilom.

Nikada 'pod nož'

Glumica je nekoliko puta istaknula kako nikada nije odlazila pod nož, često je puta izjavljiivala da nema ništa protiv manjih zahvata, no kako se sama nikada ne bi njima podvrgnula.

Umjesto toga uvijek odabire haljine u prirodnim, pastelnim tonovima poput posljednje, dizajnerice Donne Karan ili haljine boje šampanjaca Christiana Lacroixa koju je nosila kada je dobila Oscara za portretiranje kraljice Elizabete II.

Njezina je kosa gotovo bijela, a tijelo uvijek tek blago posunčano, šminka prirodna, kakva odgovara plavuši, a ponašanje i odjeća savršeno elegantni, no ne bez skromnog skrivanja raskošnih oblina i seksepila.

 

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju