Kim Cattrall i u novom filmu 'Seks i grad 2' njeguje svoj prenaglašeni i upadljiv stil inspririran blještavilom i seksipilom. No, u jednoj će prilici naići na istomišljenicu identičnog modnog izbora

Nema većeg neugodnjaka nego kad se na tulumu ili kakvom partyju pojavite u istoj haljini kao i jedna od prisutnih uzvanica. A kada je još pri tome nosi djevojka mlađa od vas, javlja se dodatni razlog za (ne)opravdanu paniku.

Upravo to dogodilo se Kim Cattrall, odnosno seksualno nezasitnoj Samanthi Jones u novom nastavku filma 'Seks i grad' kada je pojavila na crvenom tepihu na premijeri novog filma svog partnera Smitha Jerroda.

Kako je željela izgledati 'mlada i seksi' odjenula je srebrnu haljinu bez naramenica, upravo kao i Miley Cyrus koja se pojavila kao jedna od uzvanica na iščekivanom filmskom događaju.

Nakon što je razočaranu Samanthu iz gomile ugledao njezin gay prijatelj Anthony, šokirano je uzviknuo: 'O bože! Ima istu haljinu kao i Hannah Montana!'.

No, snalažljiva Samantha sportski je prihvatila situaciju te spremno pozirala s poznatom glumicom. Iako su obje nosile smeđe čizme s remenčićima od brušene kože, izbor modnih dodataka se bitno razlikovao.

Žderačica muškaraca popustila je i udaje se!

Botoks i grad. Kirstin Davis ima novo lice

Predimenzioniranom nakitu sklona Samantha izabrala je ogrlicu sa smeđim oblucima, dok se Cyrus odlučila za hrabriju ogrlicu sa šiljcima upotpunjenu dugim crnim rukavicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju