Kim Cattrall i u novom filmu 'Seks i grad 2' njeguje svoj prenaglašeni i upadljiv stil inspririran blještavilom i seksipilom. No, u jednoj će prilici naići na istomišljenicu identičnog modnog izbora

Nema većeg neugodnjaka nego kad se na tulumu ili kakvom partyju pojavite u istoj haljini kao i jedna od prisutnih uzvanica. A kada je još pri tome nosi djevojka mlađa od vas, javlja se dodatni razlog za (ne)opravdanu paniku.

Upravo to dogodilo se Kim Cattrall, odnosno seksualno nezasitnoj Samanthi Jones u novom nastavku filma 'Seks i grad' kada je pojavila na crvenom tepihu na premijeri novog filma svog partnera Smitha Jerroda.

Kako je željela izgledati 'mlada i seksi' odjenula je srebrnu haljinu bez naramenica, upravo kao i Miley Cyrus koja se pojavila kao jedna od uzvanica na iščekivanom filmskom događaju.

Nakon što je razočaranu Samanthu iz gomile ugledao njezin gay prijatelj Anthony, šokirano je uzviknuo: 'O bože! Ima istu haljinu kao i Hannah Montana!'.

No, snalažljiva Samantha sportski je prihvatila situaciju te spremno pozirala s poznatom glumicom. Iako su obje nosile smeđe čizme s remenčićima od brušene kože, izbor modnih dodataka se bitno razlikovao.

Žderačica muškaraca popustila je i udaje se!

Botoks i grad. Kirstin Davis ima novo lice

Predimenzioniranom nakitu sklona Samantha izabrala je ogrlicu sa smeđim oblucima, dok se Cyrus odlučila za hrabriju ogrlicu sa šiljcima upotpunjenu dugim crnim rukavicama.