Domaćin humanitarne večere George Clooney okupio je samu holivudsku kremu kako bi skupio novac za pomoć Africi. Među uzvanicima su se našle i neke od najljepših žena svijeta Cindy Crawford, Eva Herzigova i Scarlett Johansson

Gdje je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, tamo su i lijepe žene.

U ovo blagdansko razdoblje najčešći razlog okupljanja bogatih i slavnih su humanitarne večere na kojima pomažu onima kojima je to najpotrebnije.

Jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu na listu uzvanika stavio je imena nekih od najljepših žena svijeta. I sve su se odazvale.


Bez obzira što gosti ne stižu preko crvenog tepiha, glamura ne nedostaje. Ovaj put su se za to pobrinuli nekadašnji top modeli Eva Herzigova i Cindy Crawford koje su pokazale zašto su tolike godin evladale modnim pistama.

Cindy je zaustavljala dah odjevene u vrtoglavo visoke potpetice i neobičnu crnu haljinu.

Mlada glumica Scarlett Johanson prilikom ulaska bila je zakopčana do grla, kao i njezina kolegica Sophie Dahl. Obje su se zaogrnule toplim kaputima, no George nije ostao razočaran kada su ih skinule.

Bila je to još jedna noć glamura i ljepote s humanitarnim karakterom.Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju