Senzualna i seksipilna Freida Pinto glumica je čije vrijeme tek dolazi, glavnom ulogom u filmu 'Slumdog Millionaire' osvojila je nagrade i pohvale filmskih kritičara. A čime zaslužuje mjesto među top najljepših glumica uvjerite se sami.


Fotossesion s prelijepom Freidom snimljen je prije četiri godine i sumnjamo kako će pogled na fotografije ikoga ostaviti ravnodušnim. Mladoj Indijki ostvaruje se američki san.

Zapaženu ulogu ostvarila je u posljednjem hitu britanskog režisera Dannyja Boyla. Već je osvojila nagradu Toronto Film Festivala za glavnu glumicu u filmu 'Slumdog Millionaire'.

Sudeći po senzualnosti i seksipilnom izgledu koji krasi ovu mladu glumicu, lako je moguće da postane nova filmska zvijezda na Zapadu. Još ako tomu dodamo kako su joj mentorice Angelina Jolie i Kate Winslet možemo samo reći kako je zvijezda rođena.


Angelina je posebna, ona me ohrabrila i savjetovala da uživam u svakom trenutku ali i da ostanem nogama čvrsto na zemlji', izjavila je nedavno Freida. Mladoj glumici najveća je podrška kolegica Kate Winslet koja je, kako tvrdi Freida uvijek spremna dati savjet.

Zaslužuje li 24-godišnjoj Freida brojne pohvale uvjerite se sami.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju