Na sam vrh liste najbolje odjevenih žena stavili ste Severinu koja je prema vašim glasovima bolje odjevena čak i od Carle Bruni. No, zanimljivo, na listi najgore odjevenih 'pobjedu' je odnio Marko Grubnić, a visoko na listi najgore odjevenih je i Simona Gotovac

Na sam vrh liste najbolje odjevenih žena stavili ste Severinu. Je li to zbog novog albuma, velikog humanitarnog koncerta, novog spota ili je razlog njezina nova i izgleda sretna ljubav, ne znamo, no jedno je sigurno – Sevkin stil sviđa se mnogima.

Ove godine izgleda Nina Badrić nije pogodila vaš ukus jer ste ju svojim prijedlozima stavili prilično nisko na listu, a slijedi ju i estradna kolegica Maja Šuput za koju možemo reći da ima stvarno osebujan stil odijevanja

U vašim prijedlozima koji su stizali na redakcijski mail njezino ime ponovilo se najviše puta stoga ćemo ju proglasiti najbolje odjevenom ženom u 2008. godini prema izboru čitateljica Zadovoljne.

Severina zaista izgleda odlično gdje god da se pojavi, njezine haljine dostojne su crvenog tepiha, a ekipa koja se brine za izgled radi odličan posao.

Iako je svojom ovogodišnjom udajom malčice razočarala javnost i vjenčanica koju je odabrala za tu prigodu izgledala je odlično, a Seve je poput prave mladenke plijenila pažnju cijelu noć.


Tada još nije imala pravog muškarca, no izgleda kako je godina koja je na kraju pjevačici donijela i ljubav.

Nismo sigurni je li ovo pravo mjesto,no s obzirom na vaše prijedloge izgleda kako je najlošije odjevena, reći ćemo osoba, Modni Mačak.

Tik do Severine na listi su se našle bivša manekenka Iva Balaban i glumica Vanessa Radman. Obje njeguju decentan stil odijevanja i dok ćemo Ivu ćesto vidjeti u casual kombinacijama u kojima lako izvršava svoje majčinske obaveze, Vanessa je sklonija odijelima i haljinama.

Od stranih imena izgleda kako vam se najviše sviđa stil glumica Eve Mendes i Charlize Theron, a visoko na listu stavili ste i suprugu francuskog predsjednika Carlu Bruni.

Ove godine izgleda Nina Badrić nije pogodila vaš ukus jer ste ju svojim prijedlozima stavili prilično nisko na listu, a slijedi ju i estradna kolegica Maja Šuput za koju možemo reći da ima stvarno osebujan stil odijevanja.


Ukoliko ste pomislili da će ovaj izbor zaobići Simonicu, prevarili ste se. Gospođa Gotovac svojim izborom odjeće nije impresionirala nikoga, osim možda svog Antu.

Od stranih imena prilično nisko na listi najbolje odjevenih žena našle su se Kate Moss i Victoria Beckham.

Kako svaka lista ima vrh i dno, jedno ime ga je doslovno dotaklo. Nismo sigurni je li ovo pravo mjesto,no s obzirom na vaše prijedloge izgleda kako je najlošije odjevena, reći ćemo osoba, Modni Mačak.

Marko Grubnić je svojim izborom odjeće zaslužio samo dno stoga ćemo ga proglasiti najgore odjevenim. Modni Mačak ove se godine u javnosti pojavljivao u odjeći koja bi svakako bolje pristajala ženskom ormaru pa nam nije jasno koju je titulu ganjao.

Vaši prijedlozi stoga su ga smjestili na dno liste najgore odjevenih ženskih osoba. Srećom, za nekoliko dana stiže Nova godina pa može početi ispočetka...


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju