Cannes je dočekao najveće holivudske zvijezde na crvenom tepihu. Prekrasna Angelina Jolie pojavila se u društvu supruga i baš kad je pomislila da je ponovo vladarica stila zasjenila ju je starija, no izrazito seksepilna kolegica Sharon Stone

Brad i Angelina stigli su na prikazivanje filma 'Inglourious Basterds' u kojoj on ima glavnu ulogu držeći se za ruke. Najpoželjnija holivudska majka ovim je potezom pokazala svijetu da je još uvijek zaljubljena u Brada te kako je u njihovoj obitelji sve na svom mjestu.

I baš kad je Angelina pomislila kako je odabirom haljine koja je otkrila njezinu odličnu liniju postala najzapaženija dama na crvenom tepihu, show joj je ukrala starija kolegica Sharon Stone koja je pozdravila obožavatelje u dramatičnoj crnoj haljini koju potpisuje Balmain.

Kilogrami koje je Angelina povratila učinili su je zanosnom, no ne dovoljno da u sjenu baci 51-godišnju Sharon Stone.

Kratka haljina s dugim šlepom otkrila je prekrasno tijelo 51-godišnje dive koja je dokazala da je za nju vrijeme zaista stalo.

Angelina je za ovu prigodu odabrala dugu Versaceovu haljinu s visokim izrezom i otvorenim leđima koja je otkrila njezine tetovaže, uključujući i onu na ramenu koja prikazuje koordinate mjesta rođenja njezine djece.

Njezin odlično odabran modni dodatak bio je suprug Brad Pitt koji je odjenuo tamno odijelo Toma Forda. Priznao je i kako je ulogu u filmu prihvatio nakon ludog provoda s redateljem Tarantinom.

'Kada sam se probudio jutro nakon druženja s Tarantinom kraj sebe sam pronašao pet praznih boca vina i shvatio sam da sam prihvatio ulogu u filmu', rekao je Brad Pitt.

Ekipi s holivudske A-liste pridružila se i Diane Kruger koja je za tu priliku odjenula bijelu haljinu otvorenih leđa koju potpisuje Marchesa, Dita von Teese u crno bijeloj Diorovoj haljini i Victoria Silverstedt u ljubičastoj haljini koja je otkrila njezin dekolte.

Zaboravite Hollywood: Sophie i Monica su donijele glamour

Raskoš na otvorenju filmskog festivala u Cannesu

Talijanska glumica Asia Argento zablistala je u crvenoj kreaciji Armanija, a u Cannes je stigla u društvu bivše Bondove djevojke Michelle Yeoh.

Španjolska glumica Elsa Pataky, djevojka Adriana Brodyja prisutne je očarala u crnoj haljini Elija Saaba, a Paris Hilton je stigla u društvu dečka Doug Reinhardt s dijamantnom tijarom, istom s kojom se već nekoliko puta pojavila na važnim događanjima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju