Kolone fotografa, gužva oko Kate Moss, elegancija Friede Pinto u prvom redu i simfonija Karla Lagerfelda za Chanel bili su lajtmotivi ranog pariškog jutra. A kolekcija za jesen/zimu 2010. obilježio je povratak u crno, 'think pink' filozofija, legendarni kardigan Chanela od ružičaste vune...

Modna kritika se složila: Karl Lagerfeld za Chanel nije razočarao. Štoviše, posljednja revija za jesen/zimu 2009/2010. bila je jedna od najženstvenijih i najglamuroznih kolekcija prikazanih na pariškom tjednu mode.

Lagerfeld je ponudio revival Chanelovih evergreena, pa je legendarni kardigan od ružičaste i zelene vune povezao s bijelim i pastelnim svilenim bluzama. Lajtmotivi revije bili su šeširi i clutch torbice, ali i one umetnute u nove, velike i plastične torbe.

Publika je ispratila ovacijama legendarnog Karla, a sudeći prema broju fotografa i paparazza bila je ovo i najzanimljivija revija do sada. Gužvu je dakako napravila Kate Moss, a sve lovorike pripale su indijskoj glumici Freidi Pinto koja se kao i Claudia Schiffer pojavila od glave do pete u Chanelu.. u slavu Lagerfelda!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju