Crveni tepih je mjesto na kojem zvijezde moraju zablistati. Haljine s potpisom i dizajnerski nakit privilegije su poznatih i slavnih. Pogledajte, uživajte i kopirajte. I jeftinija varijanta nakita može izgledati jednako lijepo

Zvijezde Heidi Klum, Christine Applegate i Brooke Shields na nedavno održanoj dodjeli nagrade Emmy okitile su se lijepim i skupim dizajnerskim nakitom.

Na crvenom tepihu su blistale briljantne naušnice, skupocjene ogrlice i narukvice s potpisima Freda Leightona i Lorraine Schwartz, a zvijezde su se natjecale koja će uz haljinu 'odjenuti' skuplji komad nakita.  

Manekenka Heidi Klum, koja je bila domaćica večeri presvukla se devet puta. 'Uz svaku haljinu odabran je odgovarajući nakit pa je Heidi nosila dijamante, tirkiz i rubine' rekla je dizajnerica nakita Lorraine Schwartz.

America Ferrera je zablistala s retro ogrlicom od dijamnatnih cvjetova te s odgovarajućim naušnicama i narukvicom.
Christina Applegate odabrala je naušnice koje potpisuje Lorraine Schwartz, a izrađene su od ametista, dijamanta i platine.

Brooke Shields prošetala je crvenim tepihom u dijamantnim naušnicama dizajnera Freda Leightona dok je njena kolegica Jennifer Morrison odabrala zanimljivu narukvicu izrađenu od smeđih dijamanata i platine.

Lauren Conrad je crnu haljinu ukrasila skupocjenim dijamantnim brošem dok je Lisa Edelstein iz popularne serije Dr. House odabrala jednostavnu ogrlicu s kristalnim privjeskom kojeg potpisuje Stephen Webster.

Nakit je modni dodatak koji će uljepšati svaku ženu stoga odaberite ono što vam se najviše sviđa i potražite u nešto jeftinijoj varijanti u prodavaonicama bižuterije. Muškarci gotovo sigurno neće primjetiti razliku!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju