Domenico Dolce i Stefano Gabbana prikazali su svoje spektakularnu reviju, a modele su nosili nekadašnji supermodeli i holivuske 'it' djevojke: Scarlett Johansson, Eva Mendes i naravno Freida Pinto

Eva Mendes, Freida Pinto, Scarlett Johansson, Nadia Auermann i ostali supermodeli prodefilirali su modnom pistom u Milanu i predstavili kolekciju za jesen-zimu 2009/2010 talijanskih modnih dizajneea Domenica Dolce i Stefana Gabbane.

Na milansku pistu prvo su stupile glumice Eva Mendes, Scarlett Johansson i Freida Pinto kojoj je to bilo prvo javno pojavljivanje nakon dodjele Oscara

I bio je to doista pravi spektakl, jer osim supermodela poput Eve Herzigove, Claudie Schiffer i Nadie Auermann, svoja su manekenska umijeća pokazale i tri 'it' glumice - Freida Pinto, Eva Mendes i Scarlett Johansson.

Nova je kolekcija bila spektakularna, a maštovite dizajnere i ovoga je puta inspirirao Hollywood i najfatalnija plavuša svih vremena Marilyn Monroe.

Na scenu su prvo nastupile glumice, a potom i manekenke i ako je suditi prema reakcijama publike, bilo je vruće, senzacionalnoi za pamćenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju