Drugi dan Dreft Fashion Weeka pokazao je raznovrsne, ali i ne baš pretjerano kreativne kolekcije. Od njih više su pažnje okupirale već poznate, ali i neke nove manekenke

Drugi dan Dreft Fashion Weeka ponovno su obilježile vrlo nosive, ali ne baš pretjerano kreativne kreacije. Ovoga puta na svoje su došli i ljubitelji muške mode zahvaljujući kolekciji Martine Kamenski posvećene isključivo muškarcima.

To bi doduše trebali biti vrlo modno osvješteni i izazovima skloni muškarci jer viđeni modeli osim što su bili uskih krojeva, izrađeni su isključivo od svjetlucavih i prozirnih materijala.

Slična srebrna tkanina bila je viđena i na modelima Maje Hrastinski koja je pokazala i višefunkcionalni odjevni predmet koji se uz pomoć drukera iz suknje lako pretvara u majicu. Kratke haljine s potpisom Antonije Jakišić sigurno ćemo vidjeti na nekim našim celebrityjima jer osim što su vrlo nosive, otkrivaju dovoljno kože bez opasnosti da će ih koji strogi modni kritičar optužiti za vulgarnost.

U jednoj od njih mogli smo vidjeti i vidno stanjenu Stefany Hohnjec. S optužbama za vulgarnost sigurno se neće susresti niti Zjena Glamočanin čiji razigrani modeli prštavih boja mogu uvesiliti i najtmurniju jesensku večer.

Urbani šik u dnevnoj i svečanijoj večernjoj varijanti billo je obilježje kolekcije modne kuće Mona koja je pokazala da volani i najzatvorenije haljine mogu učiniti ženstvenima i 'mekima'. Rastezljive tkanine koje naglašavaju apsolutno svaki milimetar tijela obilježje su modela dizajnerice Marine Prevolšek za koju je Doris Vrečko ponosno naglasila svoje bujne grudi.

Ženstveni modeli Mademosille Chi Chi ustupile su mjesto seksipiloj kolekciji gosta iz Velike Britanije, Louis de Gammi. Drugi dan Dreft Fashion Weeka završio je revijom Nine Šklempe na kojoj su se kao manekneke pojavile i članice grupe 'Feminem'.

Tange i halteri na Dreft Fashion Weeku

Dok su mnogobrojni okupljeni ostali ugodno iznenađeni poslom koji su kao modeli odradile cure koje nikada prije nisu hodale po pisti, postavilo se pitanje jesu li poznate hrvatske manekenke zaista na potrebnom profesionalnom nivou.

Nekima od njih se zaista nema što prigovoriti, no druge nemilosrdno iskorištavaju svoj pojavljivanje u društevnim kronikama kao dokaz svoje popularnosti i profesinalne poželjnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju