Promjene su dobre, a kada su u pitanju frizure slavne dame se prepuštaju u ruke stilistima koji znaju kakav izgled će im osigurati naslovnice. Neke su šokirale, druge oduševile. Pogledajte fotogaleriju i presudite sami!

Victoria Beckham nameće trendove kada je riječ o frizurama. Kopira ju prijateljica Katie Holmes, a i mnoge pomodarke koje su jedva dočekale novi trend.

Neke zvijezde se boje odlaska pod nož, no frizerske škare nisu prestrašile još nikoga od njih.


Anne Hathaway još nije odlučila promijeniti boju kose, no poigrala se s dužinom. Iz moderne Pepeljuge koja je glumila u Princezinim dnevnicima pretvorila se u kraljicu crvenih tepiha, a sve zahvaljujući filmskom hitu Vrag nosi Pradu.


Zaštitni znak Christine Aguilere je izblajhana plava kosa. Ovisno o prigodi i raspoloženju pjevačica ju dodatno uništava peglanjem ili kovrčanjem. Savjet: ne isprobavajte to kod kuće.

Gospođa Holmes se trudi izgledati što starije. Donedavno ju je savjetovala Victoria, no sada je brigu o njezinom izgledu preuzeo Tom. Njegova gospođa ne smije izgledati poput djevojčice!

Michell Williams također je skratila dugu plavu kosu, a taj trend sljedile su i Gwyneth Paltrow, Paris Hilton i Rihanna.

Iako se mnog muškarci ne bi složili s time, kratka kosa može biti jednako seksipilna kao i dugi uvojci.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju