Posljednji ovosezonski modni događaj započeo je predstavljanjem mladih modnih snaga. Razigrani, retro i seksi modeli bili su dobar početak, a hoće li Dreft Fashion Week nastaviti tako i dalje, saznat ćemo već danas

Za mnoge hrvatske ljubitelje mode i društvenih događanja koji vole i bljeskove fotoreportera, ovo je prilično uzbudljiv tjedan. Nakon održane revije Peko cipela na kojoj su se iskazali najbolji hrvatski dizajneri, u četvrtak je u Boćarskom domu započeo Dreft Fashion Week.

Prvi dan ovog trodnevnog modnog događaja okupio je znatno manji broj poznatih od prethodno održane revije štiklica.

Retro modeli, lutke iz izloga i igrače karte samo su neki od motiva kojima su se mlade modne snage poslužile kao inspiracija

Je li razlog tome što je događaj otvoren kreacijama mladih dizajnera, pobjednika Modnog ormara, saznat ćemo već danas kada nastupaju poznatija dizajnerska imena.

Retro modeli, lutke iz izloga i igrače karte samo su neki od motiva kojima su se mlade modne snage poslužile kao inspiracija.

No, najveću pažnju publike zadobile su kreacije i manekenke na predstavljanju kolekcije Natalija Đangradovića koja je u prvi plan prvenstveno stavila pokazivanje što više tijela i gole kože.

Modni zakoni za toplu i seksi jesen

Na otvaranju posljednjeg ovosezonskog modnog događaja između ostalih pojavile su se Josipa Pavičić i sveprisutna Nikole Bulat.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju