Lijepo oblikovana stražnjica je modni detalj za kojim žude žene, a obožavaju je muškarci. Zategnuta i obla i čvrsta guza je razlog za pokazivanje, a imaju ga J. Lo, Eva Mendes

Nadaleko poznata i često prozivana najboljom je stražnjica latino dive Jennifer Lopez.

Ona je prva celebrity ljepotica koja je svoju guzu osigurala na veliku svotu novaca i srušila tabu 'velike stražnjice' koje su se žene do tada sramile.

J. Lo je s ponosom isticala guzu koja je za neke bila predmet požude, a za druge bila i ostala prevelika.

Druga na listi najboljih celebrity stražnjica je Kim Kardashian.

Ponosna na svoje obline, rado ih ističe, a svojim se izgledom ne ubraja u mršave starlete već rado ističe da je ima posvuda, taman toliko koliko muškarci vole.

Glazbena diva Beyonce voli isticati svoje obline oskudnim kostimima tijekom nastupa te izazovnim uskim haljinama na crvenom tepihu.

Ponosna na svoj izgled s podsmjehom gleda na (pre)mršave zvijezde koje se izgladnjuju, a svoju odličnu liniju održava plesom i zdravom prehranom.

Među najbolje celebrity guze spadaju i ona putene Eve Mendes i glumice Jessice Albe. Eva je svoju guzu pokazala u reklamama Calvina Kleina. Njezina stražnjica je ni prevelika, ni premala, a ljepotica egzotičnog izgleda je samom vrhu najljepših stražnjica.

Mlada majka Jessica Alba smatra kako uopće nije seksi, no u rijetkim prilikama kada je pokazala svoju stražnjicu dala je naslutiti kako je ona njoj, a i njezinom suprugu najdraži dio tijela.

Mala, lijepa, zategnuta i bez celulita guza Jessice Albe definitivno spada na listu guza kakve bi žene voljele imati.

Četiri male vježbe za čvrstu guzu

Niska, no lijepo građena glumica Eva Longoria Parker također se može pohvaliti dobrom guzom. Za taj dio njezinog tijela kriva je priroda i puno vježbanja.

Najljepšu guzu među manekenkama ima Alessandra Ambrosio koja ju često pokazuje u modelima donjeg rublja s potpisom Victoria's Secret. Iako mršava, dugonogi Anđeo, Alessandra je ponosna vlasnica čvrste i oble stražnjice.

Željele imati stražnjicu kao J.Lo, sada se bore za život

Što god one pričale o tome, jedini način na koji možete postići čvrstu stražnjicu je vježba. Donosimo vam četiri vježbe koje pale!


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju