Vidjeli smo najljepše haljine, izabrali najbolje odjevene, analizirale su se i frizure te predviđala uspješnost brakova sklopljenih u 2009. U skladu s rekapitualcijom celebrity svijeta, Britanci su pitali žene - tko ima najpoželjnije tijelo?

Muškarci imaju svoje kriterije pomoću kojih određuju žensku poželjnost. Dok će žene za muškarce često navesti šarm, u muškim očima cakle su grudi, struk, kosa i poželjan zavodnički osmijeh.

Kada žene promatraju žene, situacija je vrlo precizna i oštra, ne priznaje se nikakav ženska solidarnost, sud se daje bez ustezanja i milosti.

Svoje je mišljenje o poznatim ženskim tijelima dalo i 2,000 Britanki koje su iskreno morale izdvojiti najpoželjnija ženska tijela.

Rezultati su pokazali kako je ženskom dijelu populacije već dosta ultramršavog šika, i da žele biti poput žena naglašenih oblina. Tako je na čelo ljestvice svoje zdravo i zaobljeno tijelo smjestila glumica koja je na svojoj prvoj svadbi posluživala kobasice i pečeni krumpir, Kate Winslet.

Slijedi je vitka i ženstvenom siluetom obilježena Kelly Brook. Na trećem mjestu je prekrasna Halle Berry čiji su dekolte i bokovi najljepši ukras svake haljine koju je nosila.

Kako izgleda savršeno žensko tijelo

Na dnu ljestvice su mršavice Kate Moss i Victoria Beckham. Muškarci su već nebrojeno puta rekli svoje mišljenje o ove dvije modne ikone, stalno ističući kako žgoljavost, bez obzira na osobnost osobe, nikada nije bila pretjerano seksepilna.

Tko je znao najbolje izabrati u 2009.?

No, obeshrabrujuće je što je gotovo 85 ispitanica izjavilo kako se često osjećaju nezadovoljne u svom tijelu. Čini se da su žene spremne prihvatiti obline žena na naslovnicama, ali ne i one na vlastitom tijelu.

Top 10 najpoželjnijih ženskih tijela:

1. Kate Winslet - 16 posto

2. Kelly Brook - 15 posto

3. Halle Berry - 12 posto

4. Cheryl Cole - 10 posto

5. Beyonce - 6 posto

6. Megan Fox - 5posto

7. Lily Allen - 4posto

8. Keeley Hazell - 3 posto

9. Kate Moss - 2 posto

10. Victoria Beckham - 1 posto

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju