U godini koja je iza nas moge su zvijezde prolazile kroz stilske transformacije. Među najupečatljivijim promjenama imidža svakako je nova frizura i boja kose. Tko je ove godine u tome bio najuspješniji?

Promjene imidža i frizura sastavni su dio karijere gotovo svih poznatih osoba. Samo rijetki uspijevaju odolijevati novim trendovima i izazovima kojima smo svi izloženi.

Dok svjetski poznate zvijezde savjetuju upravo pokretači trendova, naši celebrityji uglavnom uspješno preuzimaju ideje viđene na holivudskim, pariškim i londonskim crvenim tepisima.

Najbrža promjena imidža koja je ujedno i najupečatljivija je nova frizura

Najbrža promjena imidža koja je ujedno i najupečatljivija je nova frizura. Kraćenje ili bojanje kose nekima je dio gotovo redovitog mjesečnog uređivanja, no neki se za takvu promjenu odlučuju jednom godišnje.

Među takvima je Fergie čija je promjena plave kose u smeđu pjevačici dala određenu dozu ozbiljnosti. Za tamnu boje kose se odlučila i Christina Ricci koja je ujedno i skratila kosu za što je dobila mnogobrojne pohvale.

Izaberite idealne šiške za svako lice

Među onima koji su jedva primjetno promijenile oblik frizure je i Victoria Beckham koja je uglavnom bezličnu frizuru 'omekšala' blago valovitom kosom.

Poluduga kosa je najveći hit sezone

Dužinu kose je drastično skratila Halle Berry naglašavajući dječačkom frizurom savršene crte lica, a njezin su hrabri primjer slijedile i Bojana Gregurić te Severina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju