Beckamovi su napokon zasjeli na modni tron, ali su s njega izgurali svoje najbolje američke prijatelje. Tom i Katie Holmes dosad su uživali naklonost modnih kritičara, no prema novim izdanjima, samo su blijeda kopija Beckhamovih. Nadamo se kako prijateljstvo zbog ovog neće puknuti.

Beckamovi dobro znaju kako je siva apsolutni hit ove jeseni. Victoria i David na nedavnoj večeri u New Yorku modno su se uskladili i ovoga puta definitivno zaslužili pohvale.

Osim izborom sive boje Posh je definitivno zasjela na modni tron izborom čizama. Pomalo svemirske latex čizme bez popetice Antonia Berardija Posh je hrabro prošetala prije drugih.

Prijatelji Tom i Katie oduševljeni njihovim izgledom također su modno usklađeni u sivom tonu par dana poslije, prošetali ulicama New Yorka no nažalost izgledali su kao blijeda kopija Beckhamovih.

Katie u sakou i pomalo tijesnim hlačama izgledala je barem deset godina starije, a Tom se odlučio za zastarjelu kombinaciju sakoa i traperica.

Modni kritičari već vrište na američki glumački par koji je tek donedavno osvajao svojim izgledom. Sada su im titulu oteli najbolji prijatelji. Ne preostaje nam ništa drugo nego da apeliramo na Victoriu da im priskoči u pomoć.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju