Najnovija istraživanja pokazala su kako se sve više žena odlučuje na estetske operacije kako vi na dan vjenčanja zablistale. Najtraženija operacija je povećanje grudi,a potom liposukcija trbuha, nogu...

Udajete se i imate dogovoren tretman kod kozmetičarke, frizerke, manikuru i pedikuru ste obavili, preostaje još šminkanje i vi ste spremni.

Samo u siječnju ove godine broj narudžbi kod estetskih kirurga povećao se za 75 posto, a u čak 60 posto zahtjeva kao razlog je navedeno vjenčanje

Ne! Prema rezultatima posljednjeg istraživanja sve više žena odlučuje se na neku plastičnu operaciju kako bi na dan vjenčanja izgledali savršeno.

Rezultati istraživanja provedenog u Velikoj Britaniji pokazali su kako estetski kirurzi očito ne osjećaju posljedice recesije, jer sve više budućih mladenki zakazuje termine zbog željene operacije. Najtraženija je operacija povećanje grudi.

Samo u siječnju ove godine broj narudžbi kod estetskih kirurga povećao se za 75 posto, a u čak 60 posto zahtjeva kao razlog je navedeno vjenčanje.

Osim povećanja grudi, žene najčešće traže i liposukciju trbuha, a kako je kazala Katy Kearns, menadžerica salona vjenčanica, riječ je naprosto o novim kanonima ljepote.

Do ljepših grudi bez da idete' pod nož'

Kraj implantata: Prirodnijom metodom do većih grudi

- Danas mladenke žele biti seksi, što se prije smatralo neprimjernim pa su haljine bile raskošne, no skrivale su obline. Moderne vjenčanice su uske, fine i ne skrivaju ništa, zaključila je Kearns.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju