Naravno da su zvijezde odredile trendove ili su samo pronijele glas o njemu. Bilo kako bilo, zajamčeno je kako ćemo ove jeseni na kapcima nositi plavo, na obrazima sjajno, a kosa će biti bujna ili spletena u pundžu. Usnice? Sjajne!

Plavo!
Vizažisti tvrde da svatko može nositi plavo. Ako imate jako svijetle oči, koristite i najsvjetliju plavu i obratno. Imate li smeđe oči, preporuča se tamnoplava olovka za oči koja se može polako stapati s ljubičastom. Ili nanesite plavu boju kao i Rihanna - onako kako biste smeđom, sivom ili crnom nanijeli smokey eyes.Bujna kosa!
Tu vrijedi pravilo kao i za plavu boju - svatko ju može imati, barem danas. Stručnjaci za kosu kažu kako sve počinje od dobrog šampona za kosu, pa ako imate tanku kosu koja se brzo masti, posegnite za nekim volume effect šamponom i regeneratorom. 
No, ako imate gustu kosu, želite li glamuroznu frizuru, nemojte je prati dan, dva i potom je navijte na okruglu četku. Ako imate okruglo lice i bojite se da će vas kosa 'pojesti', maknite je od lica. Neka pada po ramenima i leđima.

Ako ste se pak odlučili za pundžu kao Sarah Jessica Parker ili Natalie Portman, neka vaša kosa ne bude posve čista. Kosa je tada poslušnija, a pundžu ćete lakše napraviti. 
Stil pundže prepuštamo vama, no Natalie voli da je kosa smještena pomalo sa strane, dok Sarah Jessica voli visoku, pažljivo začešljanu pundžu koja daje pomalo kraljevski izgled. I ne zaboravite lak za kosu ili sprej za sjaj koji će ukrotiti sitne dlačice.

Sjajne usne! Sjajila za usne nikako da nas napuste. Zašto i bi kada danas osim sjaja, dobrim proizvodima možete dobiti plum učinak. Jesenski trend nalaže da sjajilo nanesete pomalo neuredno, najbolje prstom na sredinu usta, na mokre usnice kao što to čini Rosario Dawson.

Sjaj na obrazima više nije rezerviran samo za ljeto. Kako biste dobili prirodni sjaj kože, obavezno napravite piling za lice, najbolje jednom tjedno, dobro nahranite vaše lice i odaberite puder koji vašu kožu neće umrtviti. 
Umjesto toga, nabavite onaj sa shimmer efektom ili visokim sjajem koji ćete na obraze nanijeti prstima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju