Trudna Gisele Bundchen snimila je reklamnu kampanju, no na fotografijama nema ni traga trbuščiću koji se lijepoj Brazilki već vidi. Fotoshop ovaj put bije peglao bore, a trudnički trbuh je uklonjen s fotografija kako bi se zaštitila privatnost modela

Na fotografijama 29-godišnja Gisele nosi samo baloner koji otkriva njezino lijepo tijelo, pa i dio trbuha koji je savršeno ravan. Iako se trudnički trbuščić tek nazire izgleda kako nije dobrodošao na reklamnim fotografijama London Fog za jesen.

Glasnogovornik kompanije London Fog je priznao kako su sve fotografije retuširane te naglasio kako su to učinili jer poštuju privatnost modela.

'Nitko nije seksepilniji od Gisele u baloneru s potpisom London Fog pa čak i kada se nazire njezin trudnički trbuščić'.

Gisele koja će svoje prvo dijete roditi 2010. udala se za Toma Bradyja u veljači, a u lipnju je objavljeno da par očekuje dijete. Iako će prvi put postati majka Gisele s velikom ljubavlju brine i o Tomovom sinu Jacku.

Gisele više ne skriva trudnoću!

Seksi anđeli na porodiljnom bez povratka

'Prije sam prihvaćala poslove, no sada dobro razmislim prije donošenja odluke. Volim biti kod kuće i obitelj mi je najvažnija', rekla je Gisele nakon udaje te izrazila želju da brzo proširi svoju obitelj. Želja joj se brzo i ostvarila! 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju