Nakon što nas je H&M počastio modnom poslasticom u obliku Jimmy Choo štiklica, za koji dan na policama tog modnog brenda naći će se modeli Sonije Rykel koja ih je u Parizu predstavila uz prasak glamura i mašte

Pariška izložbena dvorana Grand Palais bilo je mjesto koje je modna dizajnerica Sonia Rykel izabrala za svoju modnu fantaziju. Upravo je tamo predstavljena njezina kolekcija odjeće i donjeg rublja za švedski modni brend H&M.

Okupljeni koji su svjedočili reviji ispunjenu golemima replikama konjske glave, 30 metara visokim Eiffelovim tornjem, vatrometom boja i seksi balona, zaista su se osjećali poput Alise u modnoj zemlji čudesa.

Seksi Jimmy Choo štikle u H&M-u

Okupljeni na reviji zaista su se osjećali poput Alise u modnoj zemlji čudesa

Zavodničko retro rublje u boji kože začinjeno halterima i svilenim ogrtačima više će odgovarati slavljeničkim prilikama, dok jednostavno pamučno rublje će s užitkom žene nositi u svakodnevnim prilikama.

Pariz otvorio vrata Rihanni i visokoj modi

Prugice u iskričavim bojama i u potpunosti crna odjeća obilježile su pret-a-porter kolekciju koja je oduševila ne samo Evu Herzigovu i glumicu Kate Bosworth u publici, već i proslavljenog Jean-Paul Gaultiera

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju