Večeras započinje modna poslastica Dove Fashion HR, koji se ove godine, nakon Varaždina i Zadra, prvi put održava u Zagrebu, a predstavit će elitu hrvatskog dizajna i njihove modele na pozornici dugoj pedeset metara

Selidbom velikog modnog projekta u Zagreb na vrata kucaju velike promjene na domaćoj modnoj sceni. Svaki dan Dove Fashion.HR-a je koncepcijski definiran, a cilj ove i budućih sezone je personalizacija modnih revija dizajnera pojasnio je direktor Dove Fashion.HR-a Vinko Filipić.

Pista kojom će prošetati manekenke duga je gotovo 50 metara, a modele će predstaviti 15 dizajnera. Među njima su i najjača imena koja su nakon predstavljanja na drugim modnim događanjima sada odabrali Dove Fashion.HR.

Tko ide na Dove Fashion.HR

'Nema svađa ni skandala, jednostavno sam se zaželio promjene', rekao je Zoran Mrvoš koji će predstaviti na Dove Fashion.HR-u.

Najveće iznenađenje Fashion.Hr-a je svakako povratak modnog studija I-GLE koji je nekoliko godina apstinirao od modnih revija.

Najurbanija hrvatska dizajnerica Ivona Martinko je također svoje povjerenje ukazala Dove Fashion.HR-u, a kolekcija koju će predstaviti se razlikuje od dosadašnjih.

'Ljude će iznenaditi boje na mojim modelima', otkrila je Ivona.

Modna priča će se održati na lokaciji stare tvornice Zagrepčanka 24., 25. i 26. rujna.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju