Za osamdeset tisuća funti možete kupiti jednosoban stan u Londonu i još bio vam ostalo deset tisuća funti za namještaj. Ili možete kupiti torbu kakvu trenutačno nosi Victoria Beckham. Riječ je o kultnoj birkinici otpočenoj stotinama dijamanata!

Victoria je torbu dobila od Davida, a lista čekanja je već zatvorena. Nova lista za slavnu birkinicu s dijamantima sastavljat će se tek za četiri godine

Victoria Beckham uvijek njeguje svoj formali stil, pa čak i kad ide na utkamice. Na premijernoj utakmici njezinog supruga Davida za Milan, Victoria je obukla svoj strogi kostim i u rukama ponijela slavnu birkinicu.

No, ne običnu. Njezina stoji ni manje ni više nego osamdeset tisuća funti i otpočena je stotinama dijamanata.

Usporedbe radi, za taj iznos možete kupiti jednosoban stan, pa čak i u Londonu, a ostalo bi vam i još nekih pedesetak tisuća kuna za uređenje istog.

I tako, dok ostatak svijeta boluje od simptoma financijske krize, slavna Posh nosi torbu s dijamantom od tri karata koju joj je kupio njezin David.

Kako su rekli njihovi prijatelji, David zna da je dotična modna marka omiljena njegovoj Victoriji, pa je odmah naručio i dobio. Inače, lista čekanja je već zatvorena, pretendenata za istu ima mnogo, a nova će se lista raditi tek za četiri godine.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju