Victoria Beckham nema sreće kada je u pitanju ten. Nakon što je zaposlila stručnjaka kako bi izbjegla narančastu boju kože, situacija je gora no ikada. Posh izgleda to ne zabrinjava previše pa je osmislila i novu frizuru kako bi joj lice što više došlo do izražaja

Umjetnu boju tena, novu haljinu i omiljene Louboutinke Victoria je pokazala u londonskom restoranu Cecconi. Uz izrazito loš ten za koji je ovaj put zaista odgovoran stručnjak, Posh je predstavila i novu frizuru.

Prirodna boja kože je najnoviji trend koji je zhvatio Veliku Britaniju pa su sati provedeni u solariju postali stvar prošlosti, a u trendu su sve svijetliji dekorativni proizvodi.

Svoju kratku kosu produžila je uz pomoć ekstenzija i podigla je u punđu koju je ukrasila satenskom vrpcom, a sve kako bi zadivila Marca Jacobsa s kojim je provela večer.

Victoria zavapila: Vratite mi normalan ten!

Victoria je prije desetak dana na popis osoba koje brinu o njezinom izgledu dodala stručnjaka za nanošenje umjetnog tena. Jimmy Coco je i sam potvrdio kako je Victoriji potrebna pomoć, a ona se poželjela riješiti narančaste boje.

Izgleda kako je Jimmy loše obavio posao ili je Victoria ipak poželjela natrag svoju staru boju!