Iako joj mnogi zamjeraju na anoreksičnom izgledu i misle kako nije dobar uzor mladim djevojkama, Victoria Beckham i dalje tvrdi kako je zdrava, sretna te da se redovito i kvalitetno hrani.

Kad se Victoria Beckham pojavila na nedavno održanom londonskom tjednu mode, mnogi su primijetili kako izgleda vrlo loše jer joj kosti na tijelu sve više dolaze do izražaja. Majka trojice sinova i ovaj je put pokušala stati na kraj tračevima kako je anoreksična.

Na zlobne komentare kako joj je zdravlje ugroženo ova 35-godišnja majka kratko je rekla: 'Dobro sam, sretna i zdrava. Nevjerojatno je kako su ljudi opsjednuti mojim stanjem i kilogramima. Provodim zdravu dijetu, živim zdravim načinom života i imam dovoljno energije odgajati tri energična momka i uz to putovati svijetom zbog prirode svog posla.'

Provodim zdravu dijetu, živim zdravim načinom života, i još imam dovoljno energije za svoja tri energična sinčića, opravdava se pjevačica

Posjet Londonu provela je radno. Osim što je proslavila 25. godišnjicu londonskog tjedna mode, večerala je s urednicom britanskog izdanja Vogue, Alexandrom Shulman te je nazočila i predstavljanju nove kolekcije branda Burberry.

Susrela se sa supermodelima Naomi Campbell i Claudijom Schiffer s kojima se družila u restoranu 'Le Caprice'.
Nakon što je nekoliko dana provela u Londonu, na povratku kući u Los Angeles snimljena je na putu do aerodroma u crno bijeloj Dolce&Gabbana haljini na koju je odjenula mali crni kardiganom i remen koji je još više isticao njezino mršavo tijelo.

Victoria na štiklama stala uz bok supermodelima

Anoreksična Victoria u potrazi za dijetom

Budući da je priznala kako se tijekom leta uvijek preodjene u nešto ugodnije, u njezinoj crnoj velikoj torbi koju je savršeno iskombinirala s cipelama iste boje, zasigurno je pidžama ili trenirka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju