Stil odijevanja i smisao za modu Victorie Beckham našao se pod velikim upitnikom. Francuski modni guru Christian Audigier tvrdi kako će, bez obzira na pohvale koje je primila za svoju posljednju kolekciju, Posh teško opstati u svijetu mode

Audigier tvrdi kako je teško ostati na vrhu modnog trona bez potrebnog znanja kojeg Victoria nema. 'Ona je prije svega pjevačica i nema potrebno znanje i iskustvo, sve što ima je poznato ime', rekao je Christian Audigier.

Modeli koje potpisuje Victoria su vrlo jednostavni i nosivi, no to joj ne garantira uspjeh. Potrebno je znati kako i kome prodati liniju odjeće, a za to je važno biti stručnjak u modnom poslu.

Victoria probila led u vrućim hlačicama

I dok Victoria nije baš najbolje prošla, slavni Francuz je imao samo riječi hvale za Davida.

'Victoria mi se sviđa, ona je draga djevojka, no njezin stil nije jednak onome što ja volim', rekao je Audigier koji je nahvalio stil i izgled njezinog supruga.

'David ima izuzetan stil, sam bira svoju odjeću i u svemu izgleda odlično bez obzira nosi li običnu majicu ili skupocjeno odijelo. Izgleda poput super likova iz filmova Guya Ritchieja', oduševljeno je ispričao Audigier.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju