Skupocjenim cipelicama kojima više i ne zna broja, Victoria pruža poseban tretman. Obožavane potpetice ne lašti običnim sredstvima nego skupim kremama iz seks shopova. Proizvodi za odrasle, tvrdi Vicky omogućuju da njene 'prijateljice' ostanu besprijekorne.


Nekad davno znala sam napamet sve cijene i visine potpetica u svom ormaru. S godinama sam prestala brojati i više zaista ne znam što sve imam u ormaru. Samo uđem i pokupim prve koje mi se svide

'Idem u seks shop kako bih kupila kremu za svoje štikle' izjavila je Vicky bez ikakve neugode.

Supruga Davida Beckhama naime svoje potpetice njeguje posebnim kremama jer je to način na koji njihov sjaja ostaje besprijekoran.

'Nekad davno znala sam napamet sve cijene i visine potpetica u svom ormaru. S godinama sam prestala brojati i više zaista ne znam što sve imam u ormaru. Samo uđem i pokupim prve koje mi se svide', komentirala je nedavno Victoria svoj ormar s cipelicama.

Iako je poznato kako joj nije teško odvojiti i nekoliko stotina funti za novi par, najskuplje navodno nije ni platila, svjetski dizajneri u njoj vide hodajuću reklamu pa ju tako najčešće darivaju.

Bivša Spajsica nedavno je lansirala i svoju novu kolekciju odjeće, koja će za mjesec dana biti izložena u luksuznoj londonskoj robnoj kući Harrods.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju