Igranje redateljice na snimanju jesensko/zimske kolekcije njezinih haljina izmorilo je Victoriju Beckham pa je odmor potražila na drvenoj ljuljačci koja je ujedno i glavni rekvizit koji se pojavljuje na fotografijama. No, ni ljuljanje joj nije uspjelo izvući osmijeh na lice

Cjelodnevno snimanje dobro je izmorilo Victoriju pa je na kraju dana spas potražila u ljuljanju. Iako su mladi modeli koji su nosili haljine iz njezine posljednje kolekcije zaista uživali u poslu koji je uključivao ljuljanje u skupocjenoj odjeći, Posh se ni u jednom trenutku nije nasmijala.

Lice je cijeli dan skrivala ispod svog zaštitnog znaka, velikih i tamnih sunčanih naočala te pratil asvaki korak kamermana i fotografa.

Kao bolja polovica jednog od najfotografiranijih parova na svijetu Victoria ništa ne prepušta slučaju. Iako se nije pojavila u ulozi modela, već je cijelo snimanje provela iza kamere, konstantno je popravljala ruž na usnama, a frizeri su više vodili brigu o njezinoj kosi nego o kosi modela.

Snimanje je održano na lokaciji u Notting Hillu, a Victorija je također nosila jedan od svojih modela, haljinu vrijednu preko dvije tisuće funti izrađenu od kašmira u kombinaciji s ubojitim Louboutinkama.

Victoria predstavila novu kolekciju haljina

Victoria u modnom pohodu na Milano

Snimanje i dogovori oko lansiranja kolekcije za jesen/zimu ovih dana potpuno zaokupljaju gospođu Beckham koja je prošle godine pokrenula modni posao. Njezine haljine savršeno pristaju ženskom tijelu, a na prošlogodišnjem predstavljanju priznala je kako je dugo i pomno razmišljala o njima prije nego su modeli ugledali svjetlo dana.

Iako sama ne crta svoje modele, ikona stila zna što najbolje pristaje ženi jer je i sama ovisnica o modi koja voli da na njoj sve bude savršeno, pa su haljine iz njezine kolekcije upravo takve. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju