Linija haljina koju je prošli tjedan u Londonu predstavila Victoria Beckham previše podsjeća na haljine francuskog dizajnera Rolanda Moureta. Izgleda kako je uz isti studio, tkanine i konce Posh koristila i još ponešto


Dodamo li tome kako gospođa Beckham izuzetno cijeni i rado nosi Mouretove modele, te kako sama ne zna crtati izgleda da bi se i njezina linija mogla potpisati imenom ovog poznatog dizajnera.

Victoria tvrdi kako je na svoj dizajnerski posao ponosna više nego na sve drugo što je postigla u životu te naglašava kako je sama osmislila i kreirala svoje haljine. 

'Osjećam da sam uspjela i da se konačno natječem u areni u koju pripadam' rekla je Victoria na predstavljanju kolekcije prošlog tjedna u Londonu.


No sve ukazuje na to kako je Mouret čovjek u sjeni koji je izgleda odgovoran za najveći dio posla. PR Victorie Beckham priznao je kako su korišteni isti materijali, uzorci i ljudi koji rade za francuskog dizajnera te da je cijela kolekcija izrađena u ateljeu kojeg koristi Mouret.

Ledena kraljica Victoria se uči smijati

Nije tajna kako je Roland Mourert pomogao Victoriji oko uređenja njezinog studija te da ju je često posjećivao u vrijeme nastajanja kolekcije. No bez obzira što je s njom podijelio svoj talent nema apsolutno nikakve veze s kolekcijom. Tako tvrdi PR gospođe Beckham.

Ako su Victoria i Roland Mouret imali dogovor za njega nitko nije znao, do sada.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju