Koliko je važno držati svoje stvari pod kontrolom najbolje zna Victoria Beckham koja je za novu torbu marke Loewe izdvojila više od 50 tisuća kuna. Krase ju plava boja i veliki lokot, a Posh ju je ponosno pokazala na putu iz Milana


Victoria zna što znači izgubiti vrijednu prtljagu pa je skupu torbu na letu od Milana prema Los Angelesu držala čvrsto uz sebe.

Nije odustala ni od svog prepoznatljivog stila pa je let provela u vrtoglavo visokim potpeticama i crnoj satenskoj haljini. Lice je prekrila velikim tamnim naočalama s potpisom svoje modne marke dVb.

Victoria je naučila lekciju 2000 godine kada je avio kompanija British Airways izgubila njezina tri kovčega s potpisom Louisa Vuittona.

Victoria je naučila lekciju 2000 godine kada je avio kompanija British Airways izgubila tri kovčega s potpisom Louisa Vuittona u kojima su se uz vrijednu garderobu nalazili i tekstovi njezinih pjesama.

Victoria i torba od 80 000 funti!

Razlog Victorijinih čestih putovanja u posljednje vrijeme je Davidov odlazak u Milano. Na greškama se uči pa ga supruga više ne namjerava tako lako prepustiti u ruke drugoj ženi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju