Nakon što je zablistala u reklami za donje rublje s potpisom Armanija, Victoria Beckham je svoju manekensku figuru pokazala na otvaranju luksuznog dućana na njujorškoj 5. Aveniji. U kratkoj roza haljinici pokazala je mršavo tijelo zbok kojeg bi se mnogi modeli mogli zabrinuti za svoju karijeru

Izgleda kako je veličina nula postala jako popularna među holivudskim zvijezdama, a za tim trendom se povela i bivša spajsica. Na otvaranju luksuznog Armanijevog dućana u New Yorku pojavila se u kratkoj roza haljini i odgovarajućim cipelama s vrtoglavo visokim potpeticama.

Obline koje je pokazala u reklami za Armanijevo donje rublje naglo su nestale, a zamijenile su ih kosti i koža, jedino što je ostalo na Victoriji.

Obline koje je pokazala u reklami za Armanijevo donje rublje naglo su nestale, a zamijenile su ih kosti i koža, jedino što je ostalo na Victoriji.

Prijateljstvo s poznatim dizajnerom Victoria i David su učvrstili unosnim ugovorom prema kojem su oboje postali zaštitna lica Armanijeve nove kolekcije donjeg rublja i zablistali na provokativnim fotografijama.

Nakon što je predstavila svoju novu kolekciju od 23 haljina na Tjednu mode u New Yorku Victoria se pridružila slavnim imenima koji su stigli na otvaranje luksuznog Armanijevog dućana u sklopu kojeg će biti otvoren i restoran.

Među poznatima koji su pohrlili na otvaranje bili su Leonardo DiCaprio, Ricky Martin, Liam Neeson, Alicia Keys, Mila Jovovich, Molly Sims i Peaches Geldof.

Seksi fotografije: Napokon lijepa i obla Victorija

Talijanski dizajner je organizirao luksuzni party za slavne poklonike njegove mode i donirao milijun dolara za javne škole. Ispred zgrade aktivisti organizacije PETA prosvjedovali su zbog korištenja krzna u Armanijevoj novoj kolekciji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju