Kako došlo tako prošlo – poručila je Victoria pojavivši se ležerno odjevena u običnoj majici ( sa spomenutim natpisom) i trapericama širokog kroja. Da stvar bude još zanimljivija, Victoria nije imala visoke potpetice. Dokaz da se nešto uistinu čudno događa s gospođom Beckham ne može biti očigledniji.

Victoria Beckham je neprepoznatljiva bez make upa, visokih potpetica i neizostavnog glamura.

Vicky si je priuštila slobodan dan u doslovnom smislu i pokazala kako može biti opuštena i ležerna, a ovoga puta pogodila je i mjesto i vrijeme. Prigodno odjevena navijala je na nogometnoj utakmici svog sina Brooklyna.

No je li joj je uistinu glamur dozlogrdio ili se to Victoria na sasvim neuobičajen način pozdravlja sa svojim holivudskim snom?

Prije nešto manje od mjesec dana Vicky se na istom mjestu, pojavila u vrtoglavo visokim potpeticama, haljini u stilu šesdezetih i Birkin torbi vrijednoj 7 500 dolara ( bila je to fotka za pamćenje).

Bivšoj spajsici tada je kao i bezbroj puta ranije pošlo za rukom skrenuti pažnju na sebe jer bio je to dio holivudskog sna.

Dok Victoria već žali na najprikladnijem mjestu za to, nogometnim terenima, njen suprug odgovara kako uživa njenu punu potporu u odluci o povratku u Europu.


' Vicky i ja smo već raspravili o toj temi, ja ću tamo igrati, a ona će nastojati boraviti u Italiji koliko god je to moguće kao i djeca. No jasno je kako naši sinovi imaju obvezu prema školi, a i Vicky ima svog posla', dodao je budući igrač AC Milana.

Da gospođa Beckham to namjerava i ostati sasvim je jasno, a pitanje je hoće li joj nedostajati holivudski san?

Zasad bi mogli reći teško, no mora joj se priznati jedno, hrabrost, jer ona radije gleda u svoje niske potpetice negoli u činjenicu kako bi se prošlost mogla ponoviti.

Kada je podsjetimo dragog mužića ostavila samoga u Madridu, a on joj je servirao preljub.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju