Victoria Beckham se čvrsti drži svojih uvjerenje i ne odustaje od lažnog krzna. Zbog toga je vole ljubitelji životinja, ali i svi modni kritičari koje njezine odjevne kombinacije smatraju punim pogotkom

Victoria Beckham još uvijek se nije skinula za poznatu organizaciju za zaštitu prava životinja People for the Ethical Treatment of Animals, PETA-u pod sloganom 'Bolje biti gola nego nositi pravo krzno' kako su to učinili mnogi prije nje, ali se itekako vodi takvim stavom.

Već je prije jasno i glasno izrazila svoj stav protiv nošenja pravog krzna istučići kako je umjetni krzneni odjevni predmet jedno lijep i topao, te itekako šik.

Štikle su i ovoga puta bile neizostavne, te tvrdoglava Victoria od njih ni pod koju cijenu ne želi odustati

Osim što krzneni odjevni predmet nikada neće staviti na sebe, odlučno ga odbija koristiti u kreacijama sa svojim potpisom.

Tako je pri izlasku iz londonskog restorana primjećena s kratkom smeđom jaknicom koju je sjajno uklopila u imidž upotpunjen uskim kožnim hlačama i neizostavnom torbom Birkinicom.

Victoria Beckham zna kako se nosi umjetno krzno

Štikle su i ovoga puta bile neizostavne, te tvrdoglava Victoria od njih ni pod koju cijenu ne želi odustati.

Kako zbog konstantnog nošenja potpetice od desetak centimetara već ima ozbiljnih problema s držanjem, krenula je s vježbanjem Alesksandrove metode uz koju je ublažila bolove u peti i ligamentima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju