Jednima je zabavna, drugima negledljiva, trećima skandalozna... U svakom slučaju, reklama za modnu liniju Fornarinu, s Lindsay Lohan u glavnoj i jedinoj ulozi izazvala je burne reakcije. Za jednu reklamu - zadatak izvršen!

Marketinški stručnjaci modne linije za slavne, kako se predstavljaju proizvodi marke Fornarina, očito dobro znaju svoj posao. Čim se pojavila na internetu, reklama s Lindsay Lohan prouzročila je buru reakcija, većinom negodovanja.

U reklami, koju prate grozomorni zvukovi najjeftinije varijante sinth-popa osamdesetih, Lindsay Lohan predstavlja modernu verziju Alise u Zemlji čudesa, odjevenu u nekoliko Fornarina-kolekcija.

Redatelj spota Marco Bragaglia tvrdi da je htio glumicu postaviti u metafizičku instalaciju geometrijskih tijela i neonskog svjetla. Čini se da se Marko ipak malo zanio, ipak se radi samo o odjeći i jednoj više-manje netalentiranoj glumici...

S druge strane, treba iskazati i divljenje prema Lindsay, koja je između javnih svađa s djevojkom Samanthom Ronson i spektakularnih uhićenja, našla vremena baviti se snimanjem reklama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju