U nadi da će lakše naći posao ako budu izgledali mlađe, deseci nezaposlenih stanovnika Washingtona pohrlilo je po besplatnu dozu botoxa. Je li se isplatilo, saznat će se ubrzo. No, ako se i ne zaposle, barem su se riješili bora...

Nezaposleni, ali lijepi - tako bi se moglo opisati pedeset sretnika koji su u jednom kozmetičkom salonu u Washingtonu dobili besplatnu dozu Botoxa. Jedini uvjet je bio da moraju dokazati da su nedavno izgubili posao.

'Pokušavam preuzeti kontrolu nad jedinom stvari koju trenutačno mogu kontrolirati - svojim izgledom. Radujem se svojemu pomlađenom izgledu, koji će mi, nadam se, pomoći u pronalaženju novog zaposlenja, izjavila je Wendy Wright, 30-godišnja bivša projekt-menadžerica.

I ostali tragači za poslom koji su stajali u redu pred kozmetičkim salonom, imaju slične priče. 'Postoje određene stvari koje počnete primjećivati kada se pogledate u ogledalo. Zatim počnete razmišljati kako bi bilo da se toga riješite', kaže 25-godišnja Kathleen Deloia, nekadašnja organizatorica društvenih evenata.

Uklanjanje bora s čela i oko očiju bili su najčešći zahtjevi nezaposlenih žena, koje su bile oduševljene što ovu uslugu, koju bi inače platile između 300 i 500 dolara, dobivaju besplatno. Još kad bi se zahvaljujući tome i zaposlile...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju