Iako nije točno jasno zbog čega je postala slavna, Kim Kardashian pojavila se na naslovnici magazina Complex bez fotošopirane stražnjice. No, Kim se nije naljutila, već je na blog postavila slike 'prije' i 'poslije' i izjavila: Pa što da imam celulit!

- Pa što onda da se vidi moj celulit. Osim toga, što mislite koliko ljudi se photoshopira? Pa to se stalno radi!, izjavila je Kim Kardashian nakon što je naslovnica online magazina Complex bila popunjena neobrađenom fotografijom njezine stražnjice.

Ponosna sam na svoje tijelo i obline i mislim da će ova fotografija pomoći onima koji su nesigurni u svoj izgled. Svima će biti jasno da to što sam na naslovnici, ne znači da sam savršena

Iako je postalo jasno da i raskošna cover girl boluje od celulitisa, Kim se nije zbunila već je na svoj blog postavila slika 'prije' i 'poslije' i dodala kako svaka žena s oblinama ima celulit.

- To nije ništa čudno, uostalom koja briga. Zaista sam ponosna na svoje tijelo i obline i mislim da će ova fotografija pomoći onima koji su nesigurni u svoj izgled.

Naime, bit će im jasno da to što sam na naslovnici, ne znači da sam savršena, izjavila je Kim. Zanimljivo, Kim je izdala i vlastiti DVD s vježbama koje su osmišljenje za smanjivanje obujma guze.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju