Miss Kalifornije Carrie Prejan zadržat će krunu iako su u javnost dospjele njezine golišave fotografije. Donald Trump izjavio je kako sporne fotografije ne predstavljaju povredu ugovora. Missica je bila i na meti napada zbog stava o homoseksualnim brakovima

Miss Kalifornije Carrie Prejan zadržat će svoju krunu. Do mogućnosti da 21. godišnja Carrie izgubi titulu najljepše došlo je zbog njezinih fotografija na kojima je u polugolom stanju. Ipak, sporne fotografije, kako je izjavio Donald Trump na konferenciji za novinare, ne predstavljaju povredu ugovora.

- Carrie Prejean ostat će Miss Kalifornije, izjavio je Trump. 'Fotografije su u redu. Neke su jako lijepe, druge su možda malo smjele, ali mi smo ipak u 21. stoljeću'.

Misica je nakon samog izbora postala metom napada i to zbog svog stava glede homoseksualnih brakova. Na pitanje što misli o instituciji braka mlada Carrie je kazala kako smatra da se brak odnosi na zajednicu muškarca i žene.

Trump je i tada obranio rekavši kako bi jednak odgovor dao i predsjednik SAD-a. Prejean je pak kazala kako je tada iskoristila svoje pravo slobode govora i bila kažnjena.

- Od tada sam na meti govora mržnje i svakojakih napada, lažnih optužbi i tračeva, a to se ne bi smjelo događati u SAD-u, kazala je misica.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju