Miss Rusije Sofia Rudieva koja je titulu najljepše osvojila početkom ožujka očito je još jedna od missica koja će biti upamćena zbog skandala. Tek punoljetna Ruskinja fotografirala se potpuno gola za erotski časopis Perfect 10

Miss Rusije Sofia Rudieva nova je protagonistica novog skandala na izboru ljepote. Mlada i jedva punoljetna Sofia snimila je niz fotografija za američki magazin Perfect 10 koji je poznat po izrazito erotskim fotografijama.

Ukoliko se ispostavi kako je Sofia Rudieva snimila fotografije na kojima je potpuno gola prije nego je postala punoljetna, skandal će biti još veći. Neki sumnjaju kako je missica snimila i porno film

Na njihovoj stranici nalazi se dvadeset i pet fotografija Sofije na kojima se vide najintimniji dijelovi njezinog tijela što je strogo zabranjeno prema propozicijama izbora za Miss.

Osim toga, prema nekim nagađanjima, vrlo je moguće kako je lijepa Sofia snimila i erotski film, a pretpostavlja se da je to učinila i prije nego što je postala punoljetna. Datum snimanja spornih fotografija još se uvijek skriva.

Sofia je trebala predstavljati Rusiju na svjetskom izboru ljepote koji će se održati 23. kolovoza na Bahamima. Nakon skandala s golišavim slikama koje su, kako je poznato, nespojive s imidžem missice, njezin je dolazak doveden u pitanje.

Direkcija ruskog izbora ljepote još se nije oglasila komentarom, no ruski mediji pretpostavljaju kako će Sofia Rudieva ipak izgubiti krunu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju