Prelijepa Brazilka Gisele Bundchen snimila je kampanju za kolekciju kupaćih kostima za ljeto 2009. Provjerite kako je izgledalo snimanje i kakvi ćemo bikinije nositi na toplim jadranskim plažama

Gisele Bundchen snimila je kampanju za novu kolekciju kupaćih kostima Calzedonije.

Prelijepa Brazilka očito se odlično zabavljala na snimanju zajedno s ostatakom ekipe koji se pobrinuo da Gisele izgleda besprijekorno u svakom trenutku.

Atraktivna Gisele je odlično odradila posao, a mi smo doznali kakvi nas modni noviteti očekuju ovog ljeta.

Ako je suditi prema viđenom ovoga ljeta bit će dozvoljeno gotovo sve: od minimalističkih bikinija, tangica, grudnjaka s košaricama i trokuta koji su očito još uvijek u trendu.

Uzorci na kupaćim kostimima su jednako maštoviti i raznovrsni, a printevi obećavaju sve, samo ne dosadno ljeto na plažama.

Gisele koja je nedavno u Costa Rici po drugi puta rekla 'da' svom suprugu Tomu Bradyju, priznala je kako je on njezin anđeo kojeg voli od prvog trenutka kad su se sreli.

Najbolje plaćeni model na svijetu uživa u obiteljskom životu, a najviše ju vesele trenuci koje provodi s Tomom i njegovim 19-mjesečnim sinom Johnom Edwardom kojeg Gisele voli kao da je njezin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju