Omiljeni dizajner zvijezda Matthew Williamson za poznati švedski brend dizajnirao je kolekciju koja je svojevrsna kompilacija njegovih dosadašnjih radova. Jake boje, print i sjajni materijali samo su neki od lajtmotiva kolekcije koja će se naći u prodaji od 23. travnja

Nakon Roberta Cavallija, Stelle McCartney, Comme des Garcons, Madonne i drugih, kako je poznato, dizajnersku palicu za H&M ove he godine preuzeo britanski dizajner Matthew Williamson.

Matthew Williamson napravio je kolekciju koja se može opisati kao 'best of' njegovih najboljih radova, a kako bi u punom sjaju najavio proljeće, Matthew je koristio sjajne materijale, jarke boje i printove.

Prvi dio kolekcije naći će se u trgovinama H&M-a 23. travnja, drugi dio sredinom svibnja kada će biti lansirana i Williamsonova kolekcija namijenjena muškarcima.

Dizajner je odmah odlučio prihvatiti suradnju sa švedskim brendom, jer to smatra idealnim načinom za spajanje ulične i visoke mode.

- Tako će moji modeli biti dostupni ljudima diljem svijeta. Osim toga, H&M je pionir modne industrije, oni su jedni od prvih koji su počeli s konceptom spajanja dizajnera visoke mode s uličnom modom. Izuzetno mi je drago što sam i ja dio tog koncepta, kazao je Williamson.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju