Na velikom londonskom partyju Vivienne Westwood bila je i novinarka Red Carpeta, Fani Stipković. Osim što se družila s Tamarom Ecclestone, razgovarala je i sa slavnom kreatoricom

Veliki party kojeg je Vivienne Westwood održala kako bi podržala projekt princa Charlesa za zaštitu prašuma, okupio je veliki broj poznatih osoba iz londonskog javnog života. Na njemu je bila i prekrasna Tamara Ecclestone koja se priprema za maraton. Te će joj pripreme vjerojatno jako dobro doći kada će krenuti u šoping u New York s mamom Slavicom i sestrom Petrom.

Dok je Petra u posljednjim pripremama za novu žensku kolekciju koja se očekuje za nekoliko tjedana, otac Bernie se druži sa svojom novom djevojkom.

Tamara je na partyju uživala s prijateljicom, TV voditeljicom Hofit Golan i koreografom X-faktora Brianom Friedmanom koji je surađivao s Beyonce, Princeom i Pink. No, najpoznatiji je ipak po spotu Toxic, pop zvijezde Britney Spears za koji je osmislio izazovnu koreografiju.

'Jedna od omiljenih suradnji mi je bila ona s Janet Jackson. Ona je nevjerojatna, upravo na način kakav je to bio Michael Jackson.

Tulumu je prisustvovao i irski glumac Johnatan Rhys Meyers koji je na pitanje s kojom bi glumicom volio snimati seksi scene spremno odgovorio - Bette Davis.

No, prava zvijezda bila je domaćica partyja, kontroverzna dizajnerica Vivienne Westwood čije bi izjave neupućene u njezine nekonvencionalne stavove mogle iznenaditi.

'Razgovor o modi mi je dosadan, uvijek mijenjam temu kad dođe do njega. Neki modu doživljavaju kao sociološku temu, kao da je to neka poluznanost. Moda je živa jer ljudi imaju ruke i noge koje se neće moći odijevati u odjela od cigle. Moda nam pomaže uljepšati ljudski rod ako možemo, a on nikada nije bio toliko ružan kao danas.

Pam, Dita & Kate na reviji nenadmašne Vivienne Westwood

Njezin modni savjet definitivno nije onakav kakav bismo očekivali od modne dizajnerice.

'Prestanite kupovati odjeću. To je najbolje što trenutno možete učiniti. Ako želite, kupite nešto što vam se jako svidi. To nosite i neka vas ne smeta ako izgleda staro' rekla je Westwood.

Upravo je njezina vjenčanica izabrana za vjenčanje Carrie Bradshaw u filmu 'Seks i grad'. No, Westwood baš filmom nije oduševljena, kao niti popularnom kulturom općenito.

Pamela i Vivienne u otkačenoj kampanji

'Filmovi su mi dosadni. Ne čitam časopise, već čitam knjige i aktivno sudjelujem u životu. Iako je Carrie zanimljiv lik i simpatična žena, nisam sigurna da mi se ostale sviđaju… Stalno govorim ljudima da žive, i da prestanu gutati sve što im se nudi. Pročitajte knjigu umjesto da gledate TV, to će vam promijeniti život' dodala je Vivienne Westwood.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju