Blagdani su pravo vrijeme da svoju garderobu upotpunite sjajnim modnim detaljima. Krenite od kose i završite s cipelama koje će vašoj odjevnoj kombinaciji dati dašak glamura i uvesti vas u sjajnu Novu Godinu

Neka kombinacija u kojoj ćete dočekati Novu Godinu bude skroz drugačija od odjeće koju inače nosite. Dopustite si blještavilo, a želite li biti u trendu odaberite srebrnu boju.

Veliki komadi nakita odlično će pristajati uz malu crnu haljinu. U najluđu noć ušetajte u cipelama s visokim potpeticama. Vjerujete li u stare običaje to će vam pomoći da cijelu 2009. živite na visokoj nozi!

U najluđu noć ušetajte u cipelama s visokim potpeticama. Vjerujete li u stare običaje to će vam pomoći da cijelu 2009. živite na visokoj nozi!

Svečanoj kombinaciji najbolje će pristajati torbica pismo u koju će vam stati mobitel kojim ćete najdražim osobama iza ponoći poslati lijepe želje i sjajilo koje će nestati s vaših usana kada svima oko sebe zaželite sretnu i uspješnu Novu Godinu. Pripazite samo gdje ju ostavljate dok uživate u slavlju!


Ne zaboravite posebnu pažnju posvetiti izgledu noktiju. I oni se žele zabavite pa im to i priuštite. Srebrni lak za nokte savršeno će se uklopiti uz srebrne narukvice koje će zveckati na rukama.

Pospite se šljokicama i blistajte!

U najluđoj noći je dopušteno baš sve, a odlučite li se poigrati crnom i srebrnom kombinacijom gotovo da i ne možete pogriješiti!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju