Sat neumoljivo kuca, čini vam se da je 5 do 12, a vi ste još nenašminkani. Novogodišnja noć, srećom ima jedno pravilo - sa sjajem ne možete pogriješiti. Shimmeri, bronzeri, šljokice, highlighteri, iluminatori...ukratko zasjajite do kraja uz našu pomoć!


Trepavice su ključ uspjeha za zvjezdani izgled. Ustvrdio je to i make-up umjetnik, Saša Joković i otkrio kako svaka diva ima umjetne trepavice ili barem dobro našminkane.

U blagdanskoj ponudi vodećih kozmetičkih kuća možete pronaći dobre maskare koje će vašim trepavicama podariti raskoš i sjaj. Ako vam to nije dovoljno, odaberite umjetne trepavice, a želite li biti zapaženi, odaberite one s malim sjajnim kamenčićima na vrhu.

Rumenilo sa sjajnim česticama drugi je nezaobilazni proizvod za vašu ljepotu tijekom blagdana. Odaberite onaj s bisernim sjajem, pink-light efektom ili prizmu s nekoliko rumenila u pink nijansama za svjež i sjajan izgled.

Puder za kožu sa shimmerom će vam uljepšati kožu, podariti sjaj i vi ćete izgledati kao da ste upravo sišli s neke od naslovnica. Proizvođači poput Givenchyja nude odličan puder s diskretnim, nježnim mirisom poput Pudre Du Soira s kojim ćete zajamčeno zablistati.

Iluminator je zaista magična sitnica kojom ćete prikriti bore, optički definirati lice i reflektirati svjetlo na najbolji mogući način. Iluminator je jednostavno koristiti, zapravo je riječ o tekućem silikonu i ukoliko odabrete pravilan, neće se lijepiti. S njim možete prekriti tamne kolutove, ukloniti podočnjake i posvijetliti željeno područje.


Usne su zapravo najlakša stavka. Dobro znate kakve usne želite - meke, pune, sjajne i podatne, a to ćete postići sjajilima s bisernim sjajem i nekom od odabranih boja. Ne zaboravite boju uskladiti s ostatkom šminke i puderom!

I boje na noktima su ove godine kreativne i maštovite, a tamna boja više nije rezervirana za tinejdžerice. Moderne boje su tamno plava i ljubičasta, a ako ste klasičan tip odaberite vatreno crvenu. 


Vaše ruke neka budu njegovane, a nokti sjajni, blještavi i posuti šljokicama. Ako volite nježnije boje, priuštite si lak u zlatnoj ili srebrnoj boji sa stotinama sitnih šljokica.

I ne zaboravite, kada su u pitanju sjaj, shimmer i blagdani vrijedi pravilo: nikada nije previše. No, budite pravedni prema cijelom tijelu, pa i kožu vašeg tijela nagradite s nekim od mirisnih ulja s diskretnim šljokicama.

Zadovoljna i Givenchy poklanjau tri maskare Phenomen'Eyes i tri mini prizme visage Valeriji Kadivc, Sari Čosić i Katarini Šušnjara.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju