Nekoliko kapljica parfema mogu biti suptilni, ali efektivni dodatak vašoj igri zavođenja. Bitno je mirisom pokazati svoj karakter i u njemu uživati u potpunosti i bez zadrške. darujemo vam mirisnu kremu Angel u kojoj ćete uživati u hladnim danima

Nevidljiv i upečatljiv, parfem može biti vaš savršeni adut u igri zavođenja. No, ispostavi li se da vas je iznevjerio i svojim karakterom dao pogrešnu poruku u oblaku zagušljivosti ili mirisa koji muškarca više podsjeća na vikend u prirodi, nevidljivi partner može biti itekako neproduktivan.

To je pokazalo i istraživanje o odnosu žena i parfema koje je prije svega donijelo listi deset najseksipilnijih parfema. Dok se mnoge žene još uvijek trude zavoljeti kultni Chanel 5, upravo je taj prvi sintetski miris izabran najzavodljivijim mirisom ikada.

Njegovoj magiji zasigurno je doprinijela izjava legendarne Marilyn Monroe koja na sebi dok spava ima samo nekoliko kapljica Chanela 5. Jedna od deset žena čak tvrdi da je upoznala muškarca svojih snova dok je bila namirisana upravo ovim parfemom.

Iako se parfem velikom broju onih bez ideje o poklonu čini savršenim izborom, prilikom njegovog odabira morate biti jako pažljivi

U ovom velikom mirisnom istraživanju u kojem je sudjelovalo 3,000 žena njih 85 posto otkrilo je kako je dobilo kompliment od muškaraca za svoj parfem. Četvrtina ispitanih tvrdi da ih je nepoznati muškarac nakon upućenog komplimenta za parfem pozvao na izlazak.Čak 82 posto djevojaka i žena ne može zamisliti odlazak na 'sudar' bez svoje omiljene mirisne tekućine, a više od njih pola smatra da žena mora imati svoj prepoznatljiv miris. Ako ste jedna od onih koji uvijek kupuju isti parfem, slažete se s 37 posto ispitanih žena.

Šest od deset žena muškarci su upitali koji parfem nose na sebi, a tek 12 posto njih doživjelo je komentar kako imaju grozan miris.

Budući da se bliži vrijeme božićnih darivanja u kojem je parfem vrlo često jedan od odabranih darova, budite pažljivi prilikom njegova odabira.

Konzultirajte se s osobom kojoj kupujete parfem, a ukoliko želite da on bude iznenađenje raspitajte se o mirisnim ukusima s njezinom prijateljicom ili bacite oko na bočice na kupaonskoj polici.

Iako se parfem velikom broju onih bez ideje o poklonu čini savršenim izborom, prilikom njegovog odabira morate biti jako pažljivi. Ne vodite se za trendovima i najnovijim parfemskim tekućinama.

Ako već ne znate koji je omiljeni parfem osobe kojoj ste namijenili taj poklon, konzultirajte se s prodavačicom u parfumeriji navodeći joj koliko godina ima osoba, kako inače miriše ili koje joj je omiljeno cvijeće.

Zadovoljna vas daruje!
Umirisnoj kreni 'Angel' Thierry Muglera će uživati Iva Kolanović iz Rijeke i Ivana Slavić iz Zagreba.

TOP 20 SEKSI PARFEMA


1. Chanel No 5 - Chanel
2. Be Delicious - DKNY
3. Ghost - Ghost
4. Eternity for Women - Calvin Klein
5. Hugo Woman - Hugo
6. Classique - Jean Paul Gaultier
7. Cool Water Women - Davidoff
8. Angel - Thierry Mugler
9. Anais Anais - Cacharel
10. Obsession - Calvin Klein
11. Touch of Pink - Lacoste
12. DKNY Delicious Night
13. Miss Dior Cherie - Christian Dior
14. 212 Sexy for Women - Carolina Herrera
15. Diamonds - Emporio Armani
16. Cerutti - 1881
17. Classic She - Emporio Armani
18. Daisy - Marc Jacobs
19. Pure Poison for Women - Christian Dior
20. Prada - Prada

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju