Svatko se može odjenuti kao tinejdžer, piknuti botoksom i obojiti kosu. No, izgledati i osjećati se dobro zahtijeva mnogo više od toga. Tajnu anti-ageinga očito je otkrila Cindy Crawford koja u novom editorijalu za Allure poručuje: Odbacite bijeli kruh!

Botoks može uzeti svatko, ali i obojiti kosu i odjenuti se seksepilno poput tinejdžerice. No, osjećati se dobro i izgledati mlađe i lijepo, zahtijeva mnogo više od toga.

Kada hodate Los Angelesom i vidite ženu, sportski odjevenu, duge i njegovane kose, nemate pojma koliko ima godina. No, kada vidite njezin vrat i ruke - onda znate, rekla je Cindy koja upravo najviše pažnje posvećuje dekolteu i rukama

Stručnjaci tvrde kako je za dobar izgled potreban čitav sustav - od prehrane i tjelovježbe, pa tek onda do botoksa, odjeće i boje za kosu.

Cindy Crawfor oduvijek je bila blagoslovljena dobrim izgledom kojeg je pokazala u novom editorijalu za Allure posvećenom anti-ageing procesu.

Na svakoj fotografiji Cindy pokazuje neku od anti-age metode, važnost bijelih zubi, pa do energičnog uništavanja bijelog kruha - poznatog neprijatelja bilo kakve dijete.

Sama Cindy koja je, između ostalog priznala kako ima celulit, kazala je kako najviše njeguje vrat, dekolte i ruke.

'Nikada nisam rekla da nemam celulit'

- Kada hodate Los Angelesom i vidite ženu, sportski odjevenu, duge i njegovane kose, nemate pojma koliko ima godina. No, kada vidite njezin vrat i ruke - onda znate.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju