Kada se reklamira seksi donje rublje onda se uglavnom cilja na muškarce, jer ih rubljem zavodimo. No, kada to radi Agent Provocateur, onda seksi donje rublje kupuju žene, ali kako bi muškarcima dominirali

Sirene, vile, šumska priroda i izazovne ljepotice u seksi donjem rublju.

Takva je otprilike nova kampanja kuće Agent Provocateur i doima se poprilično čednom za kuću koja iznad svega voli provocirati.

U glavnoj je ulozi manekenka Karen Elson koja nas vodi u svijet sirena i vila u dubokoj šumi. Djevojke su odjevene u prekrasno, nježno i seksi donje rublje, i uživaju u provodu. Muškarci su tu sporedni i djevojkama služe za zabavu. Ako to zažele.

No, ako cijeloj priči dodamo da sirene i vile vladaju golišavim i zgodnim muškarcima, njima dominiraju, a oni su posve podčinjeni, lakše ćemo prepoznati njihov potpis.

U glavnoj je ulozi manekenka Karen Elson koja nas vodi u svijet sirena i vila u dubokoj šumi.

Djevojke su odjevene u prekrasno, nježno i seksi donje rublje, uživaju u zabavi, a muškarci su tu sasvim sporedni i djevojkama služe za zabavu. I to onda ako to zažele.

Svijet je to, stoji u kampanji, u kojem su žene odvažne, oslobođene i neustrašive, a porobljeni muškarci su tu kako bi udovoljile njihovim željama....

Nova kampanja bit će vjerojatno još jedan u nizu pogodaka za Agent Provocateur koji unatoč recesiji bilježi porast prodaje.

Kako je objasnio menadžer kuće, ljudi jednostavno više ne troše na izlaske i više se provode u vlastitim krevetima. I u recesiji ima nešto dobro!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju