Nekadašnja neprikosnovena holivudska seks-bomba cijelo je jučerašnje jutro prebirala po najnovijoj kolekciji u showroomu Alexandera McQueena, koji je, samo za odabrane, organiziran na Beverly Hillsu. No, Selma s odjećom očito ima neke čudne planove...

Nakon šopinga, Salma je malo rastegnula noge po Beverly Hillsu, dok je asistentica kupljenom odjećom pokušala zakloniti pogled paparazzima.

Za takvo nešto mogao je poslužiti i Los Angeles Times, a ne nekoliko tisuća dolara vrijedne veste, haljine ili što li je već kupila Selma...

Osim što ima ljude koji, kako vidimo, nose njezinu robu, Salma ima i filmskih planova. Naime, komičar Adam Sandler pozvao ju je da glumi u još neimenovanoj komediji, u kojoj su se već pristali pojaviti Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider i David Spade. Svi oni glumit će stare prijatelje koji se susreću nakon trideset godina na proslavi Dana nezavisnosti.

Salma Hayek lani se udala za francuskog biznismena Francoisa -Henrija Pinaulta, i to samo nekoliko mjeseci nakon što su javnosti obznanili da su prekinuli zaruke. Par ima i kćerkicu Valentinu Palomu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju