Noć vještica kuca na vrata 31. listopada. Ukrasite stan bundevama i plastičnim paucima, a ukoliko još niste odlučili u što ćete se maskirati pogledajte kako su taj problem riješili poznati i slavni i pripremite se za Halloween

Simbol Noći vještica je izrezbarena bundeva. Potražite je na tržnici i sami izradite svoj modni dodatak za Halloween.

Noć vještica vuče korijene iz drevnog pretkršćanskog keltskog festivala mrtvih. Prema keltskom kalendaru, 1. studeni je označavao početak zime te početak i kraj životnog ciklusa. Kelti su vjerovali da na ovaj dan duše pokojnika prelaze na drugi svijet.

Simbol noći vještica je izrezbarena bundeva, a kostimi koje ćete odjenuti moraju biti što strašniji pa se možete pretvoriti u kosture, vještice i vampire.

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte u što su se maskirale zvijezde. Odlučite li se pridružiti nekom od tuluma povodom Noći vještica zavirite u ormar i pogledajte što sve možete iskoristiti kako bi se pretvorili u strašna, mračna ili smiješna bića. 

Poslužiti će vam i tamna šminka te malo umjetne krvi, vještičin šešir i crna perika ili plastični zubi grofa Drakule. Kao modni dodatak nabavite plastićnu bundevu koja svijetli ili izrezbarite pravu i ponesite je sa sobom. 

Ponestane li vam ideja možete iskušati već provjerene recepte i maskirati se u slavne holivudske parove. Prvi na listi definitivno su David i Victoria, a imate li pri ruci plastićne grudi u tren ćete se pretvoriti se u Christinu Aguileru i njezinog supruga Jordana Bratmana. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju