Ono što je prošle godine bio 'boyfriend' jeans, široke i prevelike traperice koje su nosile Katie Holmes, Britney, Rihanna i ostale, ove su sezone to poderane traperice. Nose ih gotovo sve holivudske zvijezde, a neke znaju stajati i do tisuću dolara

Neki to ponovno zovu 'rock chic', a neki 'neo grunge', no poderane traperice su poput oluje zahvatile tijela najvećih svjetskih zvijezda.

Još nije točno utvrđeno je li trend začela Rihanna, ili francuski Vogue koji je svojedobno objavio editorijal s Natashom Poly odjevenom u poderane traperice, no jedno je sigurno - poderano je in.

Cijene nekih traperica poput Balmainovih kreću se do neslućenih razina, no ako pogledate dublje u svoje ormare i bacite oko na neke od traperica koje nose zvijezde, uvidjet ćete da između onih od tisuću i više dolara, pa do vaših jeftinijih kojih imate u ormaru, nema previše razlike.

Stoga kako biste izgledali kao Katie, Rihanna, Kate ili Sarah Jessica Parker uzmite škare u ruke i krenite na posao. No, budite umjereni i poderane traperice kombinirajte s nečim vrlo chic!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju