Street style moda u Dubrovniku ovih dana poprilično je drugačija od one u ostatku zemlje. Iako je i na jugu Hrvatske najavljeno zahladnjenje, još uvijek ima sunačenih trenutaka i kombinacija koje prizivaju proljeće

Galerija Ljepotica iz Dubrovnika u pastelnoj kombinaciji Ljepotica iz Dubrovnika u pastelnoj kombinaciji Kombinacija po uzoru na ljepoticu sa Straduna +4 Bershka 249 kn Krajnji jug Hrvatske tijekom hladnih mjeseci ima privilegiju uživanja u suncu čak i kada u ostatku zemlje vladaju pravi zimski uvjeti.

U skladu s tim, i njihove trenutne odjevne kombinacije poprilično su različite od onih „kopnenih“. Tako si Dubrovčanke već sada mogu priuštiti nošenje proljetnih odjevnih komada, a pravi primjer jednog dubrovačkog "zimskog" izdanja pokazala je prelijepa mlada dama.
Ljepotica iz Dubrovnika u pastelnoj kombinaciji Ljepotica iz Dubrovnika u pastelnoj kombinaciji (Foto: Getty Images)
Nasmiješena brineta sakrila je pogled iza sunčanih naočala dok je snimala selfie u pastelnoj kombinaciji sastavljenoj od ružičaste haljine opasane crnim remenom, balonera prljavo-ružičastoj nijanse, bež cipela s platformom i šarene marame.

Ako je ova fotografija slučajno završila na društvenim mrežama, sigurni smo da su svi njezini pratitelji stisnuli lajk sjajnom izdanju.

U galeriji pronađite pastelnu kombinaciju po uzoru na ljepoticu sa Straduna.
Kombinacija po uzoru na ljepoticu sa Straduna Kombinacija po uzoru na ljepoticu sa Straduna Foto: Bershka/Nordstrom/Zara/Stradivarius/H&M

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju