U moru zanimljivih jesenskih kombinacija na ulicama hrvatske metropole za oko nam je zapela jedna ležerna s posebnim i upečatljivim dodatkom

Zbog mogućnosti slojevitog odijevanja jesenske i zimske kombinacije puno su zanimljivije za analiziranje od ljetnih. Naša današnja street style zvijezda osvojila nas je jednim ležernim izdanjem sastavljenim od sivih skinny traperica, bijele košulje i crne kožnate jakne. Najviše pažnje očekivano su privukle njezine cipele.

Takozvane chunky tj. debeljuškaste platforme popularizirala je britanska dizajnerica Stella McCartney.

Takozvane chunky tj. debeljuškaste platforme popularizirala je britanska dizajnerica Stella McCartney koja je u svojoj kolekciji za jesen/zimu 2014. godine lansirala model pod nazivom "Elyse". Ubrzo su osvojile trendseterice, ali mnogim ženama ove platforme ni danas nisu po volji.

Razni komercijalni modni brendovi kopirali su Stellin model pa su zahvaljujući tome debeljuškaste platforme dobile nove obožavateljica, ali njegove kritičarke jednostavno smatraju da se radi o cipelama koje zapravo nisu lijepe.

Naravno, skoro pa nema cipele koja će loše izgledati ako se dobro iskombinira, a to je pokazala i mlada dama s glavnog zagrebačkog trga koja ovaj upečatljiv model nosi samouvjereno i s puno stila.

U galeriji pogledajte kako su druge zagrebačke ljubiteljice ovih cipela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju